چرا طعم نان کتوژنیک متفاوت است؟
نان کتوژنیک بدون گلوتن است و با آرد گندم و ذرت تهیه نمی
شود بنابراین طعم متفاوتی دارد.
آردی که برای این نان استفاده می شود آرد آجیل، نارگیل،
بادام و سبوس جو دو سر یا ترکیبی از آنها است.
تمام این مواد حجم بالایی دارند و برای تهیه این نان آرد
مورد نظر باید با تخم مرغ یا سایر پروتئین ها ترکیب شوند.
در تهیه بسیاری از نان های کم کربوهیدرات از سفیده تخم مرغ،
آب پنیر، پنیر خامه ای و کره استفاده می کنند.
هر کدام از این مواد بافت مشابه نان سنتی اما طعم متفاوتی به
شما ارائه می دهند.
چرا نان کتوژنیک می خوریم؟
کاربران رژیم کتو باید از یک رژیم غذایی پرچرب و کم
کربوهیدرات استفاده کنند.
مصرف کربوهیدرات کم بدن شما را در کتوز قرار می دهد و این
باعث می شود بدن برای تامین انرژی به سمت چربی سوزی و کاهش وزن برود.
با این حال قبل از شروع رژیم کتو ممکن است شما هرگز نان کم
کربوهیدرات نخورده باشید.
کربوهیدرات
خالص
نان سفید با آرد گندم کربوهیدرات خالص است و خیلی سریع توسط
بدن جذب می شود.
افرادی که از رژیم کتو استفاده می کنند مجاز هستند تنها ۵ گرم کربوهیدرات در روز استفاده کنند.
این در حالی است که نان های سنتی در هر وعده به طور متوسط
۱۵ الی ۲۰ گرم کربوهیدرات دارند.
بنابراین برای حفظ رژیم خود باید نان کتوژنیک که یک نان کم
کربوهیدرات است بخورند.
منابع
پروتئین
منبع پروتئین برای تهیه نان از منابع حیوانی مانند تخم مرغ
گرفته می شود.
اینها باعث کاهش کربوهیدرات ها در بدن و در نتیجه کاهش قند
خون است تا نیاز به انسولین کاهش یابد.
فیبر بالا
هر چقدر فیبر موجود در نان بیشتر باشد بهتر است.
نان کتو در هر برش بین ۳ تا ۵ گرم فیبر دارد.
همچنین شاخص گلیسمی نان کتوژنیک ۵۵ یا کمتر است.
در واقع این نان رژیمی با صفر کربوهیدرات و ۷ گرم فیبر جایگزین
خوبی برای یک نان ساندویچ عالی است.
رژیم غذایی بدون گلوتن
کسانی که یک رژیم غذایی بدون گلوتن دارند از مصرف نان گندم،
غلات حاوی گلوتن، نان برنجی، نان ذرت و نان سیب زمینی اجتناب می کنند.
زیرا این آرد ها حاوی نشاسته ها و مقادیر بالایی کربوهیدرات
ها هستند.
آردهای مناسب برای تهیه نان
کتوژنیک
این آرد ها باید کمتر از ۵ درصد کربوهیدرات داشته باشند.
آنها عبارتند از:
·
آرد آجیل
·
آرد سویا
·
آرد دانه ها
·
برخی حبوبات بدون گلوتن
آرد آجیل
برخی از این آردها قابل قبول نیستند.
به عنوان مثال آرد بادام هندی حاوی کربوهیدرات بیش از حد
است.
اما آرد بادام درختی بسیار لطیف و مناسب ترین آرد برای تهیه
نان کتوژنیک شناخته شده است.
آرد دانه
ها
آرد بذر کتان و کنجد بسیار قوی هستند.
آرد
حبوبات
آرد حبوباتی مانند نخود و سویا حاوی فیبر بالایی هستند.
کدام آرد
کمترین کربوهیدرات را دارد؟
آرد نارگیل و بادام کربوهیدرات پائینی دارند و جزو بهترین
آردها برای تهیه نان کتوژنیک هستند.
آنها مانند آرد گندم عمل نمی کنند بنابراین می توانند در
رژیم کتو استفاده شوند.
یک دستور پخت ساده نان
کتوژنیک
ترکیبات این نان را می توان در مدت ۱۵ دقیقه آماده و به مدت
۴۰ دقیقه آنرا پخت سپس می توانید نان تست خود را ۱۲ برش داده و در فریزر نگه
دارید.
مواد لازم:
·
تخم مرغ ۷ عدد
·
کره نصف فنجان
·
روغن نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
·
آرد بادام ۲ پیمانه
·
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
·
نمک دریا کمی
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه
سانتیگراد گرم کنید.
سپس تمام سطح قالب نان خود را با برس چرب کنید.
کره و روغن را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها را چند دقیقه هم بزنید تا از
لختگی بیرون بیایند.
در یک کاسه جداگانه آرد بادام، بیکینگ پودر و نمک را با هم
مخلوط کرده روغن و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید.
مخلوط خشک را به مخلوط مرطوب اضافه و هم بزنید.
سپس تمام مواد را به قالب خود منتقل و به مدت ۴۰ الی ۴۵
دقیقه در فر قرار دهید.
پس از خنک شدن ظرف، نان را بیرون بیاورید و ۱۲ برش دهید.
این نان را می توانید به مدت یک هفته در فریزر نگه داشته و
هر روز دو برش از آنرا میل بفرمائید.
آیا نان کم کربوهیدرات سالم
است؟
بله،
این یک نان سالم برای خوردن است.
این نان می تواند
بخشی از برنامه غذایی روزانه شما در رژیم کتو باشد.
همچنین پخت نان کتوژنیک کمی با پخت نان معمولی متفاوت است
زیرا به مواد خاصی برای تهیه آن نیاز داریم.
منبع: sira.fit
Comments
Post a Comment